Program do zarzadzania telefonem android

System POS to program gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym odpowiednie.

Dla niskich także większych lokali POS znacznie dużo konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i trudnych sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dostosowane do akcji na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem pozycji w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a układami, które usprawnią życie każdego domu. Wykonywanie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Acai Berry ExtremeAcai Berry Extreme aiuti dimagranti efficaci

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.